Tagliatelle s krůtím masem, sušenými rajčaty a gorgonzolou

Počet porcí:
Ingredience
Krůtí prsa 1100 g
Chef Club Olivový olej z pokrutin Sansa/Pomace 100 ml
Chef Club Sušená rajčata v oleji 300 g
Vitana Tagliatelle 1000 g
Gorgonzolla 300 g
Chef Club Olivový olej z pokrutin Sansa/Pomace 100 ml
Šalotka 150 g
Bílé víno 200 ml
Hladkolistá petržel 50 g
Sůl 5 g
Vitana Pepř černý mletý 5 g
Postup
  1. Krůtí prsa nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, rozehřejeme olivový olej, opečeme krůtí maso a vyjmeme, zesklovatíme na něm šalotku, přidáme bílé víno a zredukujeme tekutinu na třetinu
  2. Vrátíme maso a přidáme pokrájená sušená rajčata, krátce prohřejeme. Vmícháme tagliatelle uvařené podle návodu
  3. Na talíři přidáme nadrobenou gorgonzolu a nasekanou petržel

Tisk receptu

Tip šéfkuchaře

Cena za porci: 33,20 Kč. Tento pokrm nejlépe vynikne s nádobím značky bonbistro.

Sdílej
https://www.orklafs.cz/cs/tagliatelle-s-krutim-masem-susenymi-rajcaty-a-gorgonzolou/

Použité produkty

Staňte se našimi fanoušky

Novinky na váš e-mail

Kontakty

Orkla Foods Česko a Slovensko a.s.
Mělnická 133
277 32 Byšice

+420 800 111 736
food.service@orkla.cz