Open sandwich s hovězími žebry, BBQ majonézou, cibulovým chutney a čekankovým salátem

Počet porcí:
Ingredience
Chléb kváskový (krajíc) 10 ks
Hovězí přední 1 kg
Cibule 150 g
Ředkvičky (svazek) 1 ks
Chef Club Pulled pork omáčka 80 g
Cukr 100 g
Červené víno 300 ml
Čekanka 100 g
Chef Club Majonéza Excellent 75% 100 g
Francouzská hořčice 70 g
Chef Club Balsamikový ocet bílý 50 ml
Sůl a pepř
Chef Club Extra panenský olivový olej BIO 70 ml
Bylinky na ozdobení
Postup

Maso osolíme, potřeme marinádou a pečeme zakryté 3 hodiny na 160 stupňů. Po dopečení maso natrháme na větší kusy pomocí vidliček a řádně s výpekem a marinádou promícháme.

Cibuli nakrájíme na tenké plátky, vložíme do hrnce a restujeme 10 minut. Poté přidáme cukr a necháme zkaramelizovat a přidáme červené víno. Dusíme, dokud se tekutina neodvaří a nakonec dosolíme.

Čekanku, cibuli a ředkvičky nakrájíme na tenké nudličky, dochutíme vinným octem, cukrem, solí a hrubozrnnou hořčicí.

Majonézu smícháme s BBQ omáčkou.

Chléb opečeme na sucho do křupava. Na něj naskládáme jednotlivé vrstvy a nakonec posypeme pažitkou.

Tisk receptu

Sdílej
https://www.orklafs.cz/cs/open-sandwich-s-hovezimi-zebry-bbq-majonezou-cibulovym-chutney-a-cekankovym-salatem/

Použité produkty

Staňte se našimi fanoušky

Novinky na váš e-mail

Teď už vám nic neunikne! Získejte nejnovější informace o novinkách a produktech, tipech a doporučeních, receptech a další inspiracích. Rozesíláme maximálně jednou měsíčně.

Odebírat newsletter

Kontakty

Orkla Foods Česko a Slovensko a.s.
Mělnická 133
277 32 Byšice

+420 800 111 736
food.service@orkla.cz