Noky s tyrolským špekem a mladou kapustou

Počet porcí:
Ingredience
Vitana Gnocchi ambient 1800 g
Sádlo 20 g
Tyrolský špek 400 g
Kapusta 500 g
Agrimex Česnek celý mražený 35 g
Vitana Tymián 20 g
Vitana Pepř černý celý 5 g
Postup
  1. Noky uvaříme podle návodu
  2. Na sádle restujeme asi minutu tyrolský špek, přidáme zavadnout kapustu a česnek, přidáme noky a tymián a ještě krátce zarestujeme
  3. Dochutíme čerstvě mletým pepřem

Tisk receptu

Tip šéfkuchaře

Cena za porci: 27,60 Kč. Tento pokrm nejlépe vynikne s nádobím značky bonbistro.

Sdílej
https://www.orklafs.cz/cs/noky-s-tyrolskym-spekem-a-mladou-kapustou/

Použité produkty

Staňte se našimi fanoušky

Novinky na váš e-mail

Kontakty

Orkla Foods Česko a Slovensko a.s.
Mělnická 133
277 32 Byšice

+420 800 111 736
food.service@orkla.cz