Kachní roláda s červeným zelím a bramborovými špalíčky

Počet porcí:
Ingredience
Francouzská kachní roláda Bidfood 1500 g
Sádlo 150 g
Agrimex Cibule kostka - mražená 400 g
Znojmia Zelí červené 1500 g
Cukr 140 g
Ocet 60 ml
Agrimex Jablko kostka - mražené 400 g
Sůl 20 g
Vitana Bramborové těsto 1200 g
Vitana Drůbeží šťáva 25 g
Postup
  1. Roládu připravíme dle návodu, výpek si necháme pro přípravu šťávy
  2. Na sádle zpěníme cibuli, přidáme jablka, krátce zarestujeme, přidáme zelí a vaříme doměkka. Dochutíme solí, octem a cukrem
  3. Bramborové těsto připravíme dle návodu, vyválíme válečky o průměru cca 2 cm, ze kterých nasekáme špalíčky. Připravíme v konvektomatu, program pára, cca 14 minut
  4. Hotové špalíčky jestě můžeme orestovat na sádle. Výpek z rolády zalijeme cca litrem vody, přivedeme k varu, přidáme drůbeží šťávu a provaříme cca 3 minuty

Tisk receptu

Tip šéfkuchaře

Cena za porci: 39,20 Kč. Tento pokrm nejlépe vynikne s nádobím značky bonbistro.

Sdílej
https://www.orklafs.cz/cs/kachni-rolada-s-cervenym-zelim-a-bramborovymi-spalicky/

Použité produkty

Staňte se našimi fanoušky

Novinky na váš e-mail

Kontakty

Orkla Foods Česko a Slovensko a.s.
Mělnická 133
277 32 Byšice

+420 800 111 736
food.service@orkla.cz