Jáhlový salát s olivami, cherry rajčaty, tuňákem a vařeným vejcem (Společnost pro výživu)

Počet porcí:
Ingredience
Natur Jáhly 800 g
Lilek 1000 g
Vitana Tuňák ve slunečnicovém oleji 300 g
Chef Club Olivový olej z pokrutin Sansa/Pomace 100 ml
Černé olivy 50 g
Cherry rajčata 200 g
Vejce 20 ks
Hladkolistá petržel 10 g
Sůl 20 g

Postup
V osolené vodě uvaříme jáhly podle návodu, scedíme a necháme bokem. Mezitím si na oleji orestujeme na kostičky nakrájený lilek, který následně vmícháme do připravených jáhlů. Do směsi přidáme pokrájená cherry rajčata, olivy, nasekanou petržel a jemně promísíme. Salát před servírováním dochutíme solí a olivovým olejem. Na talíři nakonec pokrm dozdobíme vařeným vajíčkem nasekaným najemno a přidat můžeme i bylinky, ideálně bazalku.

Tisk receptu

Tip šéfkuchaře
Více informací o nutričních hodnotách i alergenech tohoto receptu naleznete v publikaci Výběr receptur Společnosti pro výživu.
Sdílej
https://www.orklafs.cz/cs/jahlovy-salat-s-olivami-cherry-rajcaty-tunakem-a-varenym-vejcem-spolecnost-pro-vyzivu/

Použité produkty

Související recepty

Staňte se našimi fanoušky

Novinky na váš e-mail

Kontakty

Orkla Foods Česko a Slovensko a.s.
Mělnická 133
277 32 Byšice

+420 800 111 736
food.service@orkla.cz