POSOUVÁME ČESKOU GASTRONOMII VPŘED

26. duben 2023

Rádi bychom Vás pozvali na největší gastro událost roku 2023 - Makro Gastro Fest s prestižní soutěží Bocuse d'Or. Pod jednou střechou se setkají tisíce profesionálů, aby se spojili, inspirovali a posunuli českou gastronomii vpřed.


Jedinečný festival toho nejlepšího, co může české pohostinství nabídnout, napíše novou kapitolu české gastronomie. Akce se uskuteční 4. až 6. května 2023 v pražském O2 Universum. Během tří dnů získá pestrá škála návštěvníků – od majitelů restaurací, šéfkuchařů, dodavatelů až po zástupce profesních sdružení a gastronomii podporujících institucí – mnoho praktických informací a tipů, ochutnají skvělé jídlo a pití a budou svědky kuchařské soutěže a množství různých show.

Prestižní soutěž Bocuse d'Or – Buďte u zrodu megastar

V rámci Makro Gastro Festu proběhne národní kolo prestižní gastronomické soutěže Bocuse d'Or, která se po letech vrací opět do České republiky. Soutěže se zúčastní celkem 12 kuchařských týmů v čele se svými šéfkuchaři. Výherce soutěže postupuje do evropského finále v roce 2024, které se uskuteční v norském Trondheimu.

Potkejte se s námi na Makro Gastro Festu

Navštivte náš stánek, přijďte ochutnat naše inspirativní menu a novinky, které uvádíme na trh. Náš stánek najdete v 1. patře, u institucí, hned u vstupu do soutěžního sálu Bocuse d'Or.

 

Staňte se našimi fanoušky

Novinky na váš e-mail

Teď už vám nic neunikne! Získejte nejnovější informace o novinkách a produktech, tipech a doporučeních, receptech a další inspiracích. Rozesíláme maximálně jednou měsíčně.

Odebírat newsletter

Kontakty

Orkla Foods Česko a Slovensko a.s.
Mělnická 133
277 32 Byšice

+420 800 111 736
food.service@orkla.cz